english

Meld je aan voor de online meet-up over de rechtszaak tegen Shell

Huilen, juichen, springen, dansen! We hebben gewonnen! Wil je onze advocaat Roger Cox het hemd van het lijf vragen? Meld je dan aan voor de online meet-up van vrijdag 28 mei. Wil je je nu nog aanmelden stuur dan even een mailtje naar hilde.brontsema@milieudefensie.nl

Wat?
Online meet-up Klimaatzaak Shell

Wanneer:
Vrijdagavond 28 mei

Hoe laat?
20:00-21:30

Waar?
Online. Een dag van te voren ontvang je van ons een link via de mail.

Wat gaan we bespreken?

Op 26 mei doet de rechter uitspraak in onze rechtszaak tegen Shell. Maar wat betekent die uitspraak eigenlijk? Wat zijn  de gevolgen voor Shell en het klimaat? Onze advocaat Roger Cox en het team van Milieudefensie beantwoorden vragen van Ama van Dantzig en het publiek.

 

· deze velden zijn verplicht.

**Disclaimer**

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om  (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG).
Neem voor vragen of wijzigingen contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620 of service@milieudefensie.nl
Lees onze privacybepaling.

Word lid van Milieudefensie

Door lid te worden doe je echt iets aan klimaatverandering. Want je steunt de invloedrijkste klimaatorganisatie van Nederland. Dankzij ons moet Shell van de rechter stoppen met vervuilen, is er nu een Klimaatwet en komt er een CO2-heffing voor de industrie. En samen met jou zorgen we dat het volgende kabinet kiest voor eerlijk en ambitieus klimaatbeleid.

Loading...