english

Live feed CETA-debat

Het is extreem spannend, komt CETA er wel of niet? Vandaag debatteert de Tweede Kamer over dit handelsverdrag. Hieronder volg je live het debat en het commentaar van twitteraars.

Stemt een meerderheid tegen het CETA-verdrag?

Krijgen we straks vlees op ons bord afkomstig van varkens die hun hele leven vast hebben gestaan. En kunnen Canadese bedrijven ons straks aanklagen als we de gaskraan dichtdraaien? Ja dat kan, als handelsverdrag CETA wordt goedgekeurd.

De politiek is verdeeld. In de video hieronder kun je live het debat in de Tweede Kamer volgen. Volgende week stemmen de partijen over CETA. Wil je ons helpen politici een laatste zetje in de juiste richting te geven? Ga dan naar wijstoppenceta.nl en stuur een politicus naar keuze een mail.

Wat vindt Twitter van CETA

Hieronder volg je live wat er op Twitter wordt gezegd rondom het debat. Refresh deze pagina af en toe zodat je de nieuw toegevoegde tweets kunt zien.

 

Operatie Klimaat

De aarde warmt steeds sneller op. Toch is het nog niet te laat. Als we het samen doen, kunnen we klimaatverandering stoppen. Alleen: is jou ooit iets gevraagd door de plannenmakers in Den Haag? Daar brengen wij verandering in met Operatie Klimaat. Doe je mee? Dan gaan we samen op zoek naar eerlijke klimaatoplossingen.

Loading...