english

Actievoorwaarden 'Operatie Klimaat'

Op deze actie zijn de actievoorwaarden van toepassing. Door aan de actie deel te nemen, aanvaardt de deelnemer de toepasselijkheid van de actievoorwaarden en verklaart de deelnemer zich akkoord met de inhoud van de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden in het kort: 

  • Meedoen kost niets
  • Je persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld
  • Heb je je opgegeven voor de nieuwsbrief? Dan houden we je via e-mail op de hoogte van deze campagne en andere campagnes van Milieudefensie. 
  • Je kan je altijd afmelden voor de nieuwsbrief door te klikken op de afmeldlink die in elke e-mail wordt verzonden.

Uitgebreide actievoorwaarden:

Meedoen aan deze actie kost de deelnemer niets. Hoofdelement van de site is bezoekers hun mening te laten delen over eerlijke klimaatoplossingen in Nederland. Bezoekers worden in staat gesteld een aantal stellingen en een open vraag in te vullen, zich in te schrijven op de nieuwsbrief van Milieudefensie, het verhaal via social media te verspreiden en de campagne te ondersteunen met een donatie.

Onder deelname aan deze campagne wordt verstaan het achterlaten van: naam, achternaam, adres, e-mailadres op onze actiepagina en/of het doen van een donatie via deze actiesite. De persoonsgegevens die hierbij worden achtergelaten worden vastgelegd in de donateursadministratie van Milieudefensie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG ) worden behandeld. Lees hier meer over in onze privacyverklaring: https://milieudefensie.nl/over-ons/cookies-en-privacy

Indien deelnemers van de actie zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief worden zij over het verloop van de campagne geïnformeerd per e-mail. De deelnemers wordt gevraagd nog meer in actie te komen voor deze en andere campagnes van Milieudefensie. De deelnemer geeft de organisator toestemming via e-mail te informeren over acties en campagnes en/of om de deelnemer te vragen donateur te worden.

Afmelden voor de nieuwsbrief kan altijd eenvoudig door te klikken op de afmeldlink die in elke e-mail wordt verzonden. De afmelding wordt direct verwerkt. 

Het doen van een donatie aan Milieudefensie en het verwerken van persoonsgegevens gebeurt middels beveiligde webformulieren.

Loading...