english

Klimaatnacht: bekijk de video

Scroll

Nederland wordt het eerste land met een eerlijk klimaatbeleid. Klinkt ambitieus? Ja. En we gaan het doen! Samen gaan we Nederland wakker schudden. Wij gaan de komende tijd met 100.000 mensen persoonlijk het gesprek aan over klimaatrechtvaardigheid. Tijdens de Klimaatnacht op 7 juni zijn we hier mee begonnen. Wil je onderdeel worden van de klimaatbeweging? Meld je nu aan als lid van Milieudefensie.

Wist je dit?

Eerlijk beleid
Wij gaan er voor zorgen dat de volgende regering komt met een veel beter klimaatbeleid. Een klimaatrechtvaardig beleid.
De vervuiler betaalt
Wij willen beleid waarmee mensen centraal staan en de vervuiler betaalt. Beleid waardoor banken, bedrijven en overheid investeren in oplossingen.
Grote beweging
Echte verandering krijg je pas als je er om vraagt. Wij gaan met 100.000 mensen persoonlijk in gesprek, zodat steeds meer mensen kiezen voor een klimaatrechtvaardige samenleving.

De sfeer was goed en energiek in de uitverkochte zaal van Pakhuis de Zwijger. Jelmer Mommers en de Klimaathelden vertelden ons verhalen van hoop, oplossingen en kansen. Onze lachspieren werden getraind door De Speld en de grote Klimaatquiz. Want zelfs om een serieus onderwerp als klimaatverandering moet af en toe gelachen kunnen worden. Beleef de avond na, kijk de aftermovie:

Vind jezelf terug

Gelukkig hebben we de foto's nog van een boordevolle avond met klimaathelden, klimaathumor, klimaatdrammers, klimaaterkenners, klimaatstakers en klimaatdoeners.

Loading...