english
Klimaatduik

Doe mee met de Klimaatduik!

Scroll

Nieuwjaarsduik 2020: wij gaan liever kopje onder vóór het klimaat, dan dóór het klimaat. Daarom wagen wij samen met jullie, de sprong in het ijskoude water. Dat doen we door heel Nederland. Geef het nieuwe jaar samen met ons een frisse start. Want 2020 wordt het jaar waarin we het tij gaan keren. Durf jij de sprong te wagen? Doe mee met de Klimaatduik op 1 januari.

Veelgestelde vragen

Gaat het door bij slecht weer? Hoe blijf ik warm? Zijn er kleedhokjes? Wat moet ik meenemen? Antwoord op deze vragen en andere belangrijke informatie kun je hier vinden.

Wist je dit?

Uitstoot
In 2020 moet Nederland 25% minder CO2 uitstoten. We zitten nu pas op 15% (!). In 2019 is de uitstoot zelfs toegenomen.
Klimaatverandering
47% van de Nederlanders vindt dat het kabinet meer moet doen tegen klimaatverandering.
Muts
Een muts op tijdens de Klimaatduik staat leuk maar is ook nuttig: je hoofd koelt sneller af dan de rest van je lijf.

Zij wagen de sprong

Wij vroegen Bruno, Wai en Iet waarom ze meedoen aan de Klimaatduik. Het maakt niet uit of je een duik organiseert, voor het eerst meedoet of een doorgewinterde zwemmer bent. Iedereen is welkom.

Het kan toch niet zo zijn dat we na alle demonstraties, stakingen en protesten, nog steeds geen ambitieus klimaatbeleid hebben? Het water staat ons aan de lippen, dus trotseer die kou en laat de overheid zien dat het in 2020 menens is met het klimaat! Doe je mee met een nieuwjaarsduik voor het klimaat? Meld je hieronder aan voor een Klimaatduik in jouw buurt.

Waar kan je duiken?

Op de kaart zie je waar nu al een Klimaatduik wordt gehouden. Er komen er steeds meer bij. Nog geen duik bij jou in de buurt? Meld je alvast aan en we houden je op de hoogte.

Ja, natuurlijk duik ik mee!

Op 1 januari kun je met ons het nieuwe jaar induiken en een frisse start maken. Durf jij de sprong aan?

 

**Disclaimer**

Deelname aan een Klimaatduik is geheel op eigen risico. Houd rekening met je gezondheid en neem bij twijfel eerst contact op met je (huis)arts.

Wij houden je graag op de hoogte van onze campagnes. Heb je je telefoonnummer ingevuld? Dan bellen we je misschien om je te informeren over onze campagnes en over de mogelijkheden om Milieudefensie te steunen.

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om  (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG).

Neem voor vragen of wijzigingen contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620 of service@milieudefensie.nl Je kunt je altijd weer uitschrijven door in een van onze e-mails op unsubscribe te klikken.

Lees onze privacybepaling.

Loading...