english

Doneer en ontvang het Kies Klimaat-pakket

Scroll

Als nog meer mensen het alarm luiden voor het klimaat, zorgen we samen dat de politiek het klimaat op 1 zet. Help je mee? Maak een donatie en ontvang dan snel ons ‘Kies Klimaat-pakket’.

Wat zit er in het pakket?

  • Een exclusief Milieudefensie-mondkapje
    (gecertificeerd OEKO-TEX katoen, geproduceerd in Europa);
  • Een 'Stem voor onze kinderen'-raamposter (A2-formaat);
  • 5 Klimaatalarm-flyers (A5-formaat).

prodsShot_tiny.png

Waarom dit pakket ontvangen?

Vlak voor de verkiezingen, op zondag 14 maart, luiden we het alarm voor het klimaat. Op meerdere plekken in Nederland organiseren we een veilig Klimaatalarm. Maar vanuit huis kun je de politiek ook oproepen om het klimaat op 1 te zetten. Hang de poster voor je raam en stop de flyers in de brievenbus van je buren, vrienden en familie. Samen zorgen we ervoor dat de politiek ons hoort.

Tip: kies snel voor het Kies Klimaat-pakket want de oplage is beperkt. Binnen 2 weken wordt het pakket bij jou thuis bezorgd.

Ja, ik wil een Kies Klimaat-pakket

De kostprijs van dit pakket is € 12. We vragen een minimale bijdrage van € 6 want we willen dat zoveel mogelijk mensen laten zien dat zij het klimaat op 1 zetten. Jouw (extra) bijdrage heeft direct impact, want daarmee kunnen we nog meer mensen bereiken en voor klimaat laten kiezen! Wil je wel doneren, maar hoef je geen Kies Klimaat-pakket? Dan kan je dat hieronder aangeven.

Loading...